Ледниковый
Ледниковый
Ледниковый период — ще льодовиків’я.
Re: Ледниковый
Денисе, я б все ж таки на українську вікіпедію не рівнявся, рівень мови там жахливий, все ж таки є кращі ресурси для цього
Андрію, я з Вами згоден, але в даному випадку це збігається. Ще додам, є добре всім відомий мультфільм з такою назвою... Сподіваюся це годиться?Andriy писав:Денисе, я б все ж таки на українську вікіпедію не рівнявся, рівень мови там жахливий, все ж таки є кращі ресурси для цього
1) перепрошую, не зрозумів, що з чим збігається
2) навіть якщо вікіпедія інколи дає правильний варіант, це не те джерело, на яке варто посилатися
3) назва мультика, як авторитетне джерело... гмм, можливо, але лише якщо директором фільму був Б.Грінченко або А.Кримський
2) навіть якщо вікіпедія інколи дає правильний варіант, це не те джерело, на яке варто посилатися
3) назва мультика, як авторитетне джерело... гмм, можливо, але лише якщо директором фільму був Б.Грінченко або А.Кримський

-
А які є аналогії?
Середньовіччя, наприклад. Але "льодовиччя" явно не те.
Є також поділ на доби: кам'яна доба, антична доба...
Льодовикова доба?
Хоча період мабуть найкраще. Вкладається в ряд, до якого належить юрський та інші періоди.
Середньовіччя, наприклад. Але "льодовиччя" явно не те.
Є також поділ на доби: кам'яна доба, антична доба...
Льодовикова доба?
Хоча період мабуть найкраще. Вкладається в ряд, до якого належить юрський та інші періоди.