Відкрито форум r2u.org.ua
Відкрито форум r2u.org.ua
Ласкаво просимо! 

Re: Відкрито форум r2u.org.ua
Вітаю авторів проекту!
Давно хотів подякувати вам за цей надзвичайно потрібний і корисний ресурс, отже — дякую, ви молодці!
Повністю підтримую ідею створення "народного" словника. Намагатимусь сприяти його розвиткові. Удачі вам! І ще раз дякую.
Давно хотів подякувати вам за цей надзвичайно потрібний і корисний ресурс, отже — дякую, ви молодці!

Дякуємо за добрий відгук! Спробуємо і далі «тримати марку» 

Дякую за найкращий російсько-український словник в мережі! Ви молодці!
Дуже приємно! Мені ось що цікаво, в якому руслі буде подальший розвиток проекту? Тобто, що бажається досягнути? Наприклад. Чи буде залучено ще якісь словники, окрім російсько-українського? Чи можна буде його самому розпочати на вашому рушії? Тощо.
Ніхто не знає стільки, скільки не знаю я.
зараз йде робота над англо-українським, щоправда рушій буде інший, бо початково його було налаштовано на статичні словники, а також алгоритм досить ускладнився для оброблювання форматування академічного словника: розкриття суфіксів, альтернативного написання тощо
тому проект англо-українського буде використовувати інший двигун, скоріш за все медіавікі
тому проект англо-українського буде використовувати інший двигун, скоріш за все медіавікі