Драник
Re: Драник
Картопляник - це на основі вареної м'ятої картоплі, а деруни - на основі тертої сирої.
Re: Драник
У Вікіпедії знайшов: «В українців деруни відомі також під назвами «терті (картопляні) пля́цки», «терчаники», «тертюхи», на сході України більш вживаною назвою є «дра́ники», «драча́ники». За неперевіреними версіями, також вживають назви: «бабка», «кизлики» (Закарпаття), «пертушаники» (на Київщині) «гейзебубели». Може варто додати ще варіанти з позначкою діалектизми?
Re: Драник
в мене складається враження, що можна додавати основні варіанти, а на решту з поясненнями і малюнками давати посилання на зовнішні ресурси, нарп. вікіпедію
Re: Драник
Підтримую. У нас онлайн-словник, можемо собі дозволити давати посилання на інші сайти, аби це тільки допомогло краще відтворити переклад.Andriy писав:в мене складається враження, що можна додавати основні варіанти, а на решту з поясненнями і малюнками давати посилання на зовнішні ресурси, нарп. вікіпедію