Re: Гратинировать
Додано: Нед серпня 11, 2013 1:47 pm
Укладайте свою кулінарну книгу. З радістю придбаю.Листопад писав:Чи не ліпше одразу в тексті пояснити розширено?
Укладайте свою кулінарну книгу. З радістю придбаю.Листопад писав:Чи не ліпше одразу в тексті пояснити розширено?
Кулірна книга з термінами "гратинувати", "лірувати", "дегласувати" мені й задарма не потрібна.Наталя писав: Укладайте свою кулінарну книгу. З радістю придбаю.
Радію за Вас.Листопад писав:Кулірна книга з термінами "гратинувати", "лірувати", "дегласувати" мені й задарма не потрібна.Наталя писав: Укладайте свою кулінарну книгу. З радістю придбаю.
Це не зовсім так, Наталю. Коли я побачив у Словникові такі творива, то відразу висловився проти них. А також проти "бад'янів" та "ісопів", що також почали були потрапляти туди з російської кулінарної енциклопедії.Наталя писав:До слова, у Тлумачному словникові (що "батько" братнього форуму) слово спокійно прижилося. Без барбовалу й валер’янки.)
То нащо свідомо засмічувати?Наталя писав:З мови не викорениш усіх запозичених слів.
Ви не Дмитро, Листопад.Листопад писав:То нащо свідомо засмічувати?Наталя писав:З мови не викорениш усіх запозичених слів.
В обговоренні мають право брати участь всі учасники форуму.Наталя писав:Ви не Дмитро, Листопад.Листопад писав:То нащо свідомо засмічувати?Наталя писав:З мови не викорениш усіх запозичених слів.
Без сумніву. Але не тицяти носа, якщо зверталися не до Вас, панно.Листопад писав:В обговоренні мають право брати участь всі учасники форуму.
доданоКувалда писав: