Сальпикон
Re: Сальпикон
додано
Re: Сальпикон
так додайте як статтю, зі структурою значеь і поясненнями, перекладом
Re: Сальпикон
А чим сальпікон відрізняється від фаршу?
-
- Повідомлень: 698
- З нами з: П'ят серпня 31, 2012 2:49 pm
Re: Сальпикон
Тим самим, що й крутон від грінки 

Re: Сальпикон
Я, власне, й сама хотіла відомий кіноепізод навести.
Усе-таки доцільність запозичення залишається під сумнівом.
Усе-таки доцільність запозичення залишається під сумнівом.
Re: Сальпикон
Лелько, хоч зі шкіри лізьте - сальпікон не дам знищити.))lelka писав: Усе-таки доцільність запозичення залишається під сумнівом.
Ви вже зі своїм "під сумнівом" й справді передаєте куті меду. Має ж бути якась межа

-
- Повідомлень: 698
- З нами з: П'ят серпня 31, 2012 2:49 pm
Re: Сальпикон
Якщо таки серйозно, то фарш - це кашоподібна субстанція (Фарш невозможно повернуть назад...(с)), а сальпікон - суміш із маленьких кубиків.
Re: Сальпикон
Звісно. Як для антрекотів.Olesya_Gomin писав:..а сальпікон - суміш із маленьких кубиків.
Re: Сальпикон
Не розумію, Наталю, Вашого роздратування. Кожен має право висловити свою думку. До чого тут категоричність? Я теж не бачу рації в тому сальпіконі. Коли людина хоче донести думку до людей, то напише: "Дрібно посічіть м'ясо". Або: "Посічіть м'ясо дрібними кубиками". Коли ж хоче видатися "вумною" і чхає на те, чи зрозуміють її, то напише: "Зробіть сальпікон". Або й: "Наферуйте сальпікон". Бо ж робити французькою faire.
Знову і знову я закликаю всіх до взаємної поваги
Знову і знову я закликаю всіх до взаємної поваги
